Teambuilding (Wie is de mol?)

Social skills
Attest per deelnemer

Een team is meer dan een groep mensen. Om goed in een team te kunnen werken moet je elkaar goed kennen, op elkaar kunnen vertrouwen en op een positieve manier kunnen samenwerken. Wil je leren samenwerken om een einddoel te behalen waar u trots op kunt zijn? Ga dan op teambuilding met Act Now! Je kan dankzij onze flexibele formule een teambuilding samenstellen zoals jij het wil.

Ons voorstel: ‘ de mol’


De week voor de teambuilding moeten de deelnemers een online enquete afnemen m.b.t. enkele persoonlijke info (hobby’s, favoriete sport,…). 
De dag voor de teambuilding krijgt 1 van de deelnemers een SMS met daarop de vraag of hij/zij de mol wilt zijn bij de teambuildingactiviteit. 
Bij een positief antwoord nemen we kort telefonisch contact op waarbij we de mol briefen met zijn/ haar opdracht voor de dag nadien. 

Start : korte duiding van het opzet van de teambuilding: 2 teams nemen het tegen elkaar op

Activiteit 1: hou je hoofd erbij
Twee teams krijgen een raster met symbolen ter beschikking. Ze moeten dit nabootsen maar mogen maar 4 keer kijken naar de tekening (die op een andere locatie ligt).  

Activiteit 2: voel je het? 
Beide teams krijgen een aantal voorwerpen te voelen en moeten raden welke dit zijn

Pauze: tijd voor een hapje en een drankje & toelichting van de tussenstand

Activiteit 3: reuze Jenga
Beide teams nemen het op tegen elkaar in het maken van reuze Jenga

Activiteit 4: nabootsen constructie
Beide teams worden opgesplitst, waarbij de 4 groepen een walkie talkie ter beschikking krijgen. De twee krijgen een walkie talkie ter beschikking. Ze bevinden zich in verschillende ruimtes waarbij ze een bepaalde constructie moeten nabootsen. Het team waarvan de constructie het meest gelijkenissen vertoont ten opzichte van het originele is de winnaar. 

Activiteit 5: Proef je het? 
Een smaaktest om te kijken welke smaken/ geuren de diverse teams kunnen herkennen. 

Activiteit 6: praktisch parcour met alcoholbrillen
Beide teams krijgen een parcour die ze moeten afleggen met een alcoholbril. Een motorische en hilarische uitdaging die voor veel gelacht zorgt!  

Activiteit tussendoor: droedels

Invullen blad – wie is de mol? 
Tijdens dit spel was er 1 mol. De deelnemers verkregen in het begin van de teambuilding een blad waarin ze een aantal vragen verkregen die ze moeten invullen van de persoon die ze verdenken als mol. 

Bekendmaking winnend team + winnaar van ‘de mol’ en bekendmaking mol:
Diegene met de meeste correcte antwoorden omtrent de mol verkrijgt een prijs en gaat dit jaar door als ‘ de winnaar van de mol 2023’. 

64ef1a56d82af 45

Categorie├źn

Opleiding op maat

Teambuilding (Wie is de mol?)

Ik wens meer informatie te ontvangen omtrent bovenstaande opleiding.
U wenst meer informatie?

Laat gerust je gegevens achter onderstaand en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.